Nieuws

Sponsor uitgelicht: Accountantskantoor Timmer B.V.

Vandaag staat er weer een sponsor van Elburger Sport Club in de spotlights. Dit keer is Accountantskantoor Timmer B.V. aan de beurt.

Accountantskantoor Timmer B.V. is een regionaal accountantskantoor (regio Zwolle-Harderwijk) gevestigd in Doornspijk. Het kantoor verricht alle gebruikelijke accountantswerkzaamheden. Hierbij staan de relaties centraal. Als Timmer B.V. de administratie en de belastingaangiften verzorgt, dan kunt u als relatie er op rekenen dat het op een juiste en correcte manier behandeld wordt. Hierdoor biedt Timmer B.V. administratieve en fiscale rust aan ondernemers en particulieren.

Wat doet Accountantskantoor Timmer B.V.?
Accountantskantoor Timmer B.V. richt zich met name op de doelgroep MKB en ZZP’ers. Zij voorzien hun klanten van administratieve ondersteuning en advies waar nodig is.

De gedachte ‘dichtbij de klant’ staat centraal bij Timmer. Gezien deze gedachte gaat het advies van Timmer B.V. verder dan alleen zakelijk advies. Zo staan zij ook altijd klaar voor particulieren. Denk bijvoorbeeld aan privé- en gezinssituaties. Hier komen het samenstellen van jaarrekeningen, belastingaangiftes testamenten, volmachtverklaringen bij leven en financiële toekomstplanning aan de orde.

Het is bij Timmer van groot belang dat de relaties geen nummer zijn. Samen met de relaties willen de mensen van Accountantskantoor Timmer B.V. bouwen aan een standvastige toekomst voor ondernemingen en aan de toekomst van de ondernemer als persoon.

Over Accountantskantoor Timmer B.V.
Het accountantskantoor is ontstaan uit Administratie- en Assurantiekantoor Hartholt. Per 1 januari 1994 heeft de toenmalige eigenaar T. Hartholt het administratiekantoor overgedragen aan Brand Timmer. Brand Timmer is verder gegaan onder de handelsnaam Administratiekantoor Timmer. In 2014 is Remco Timmer mede-eigenaar geworden van het accountantskantoor . Het kantoor is uitgegroeid van drie naar negen personeelsleden.

Timmer B.V. zet zich ook in voor de maatschappij. Zo is er op de nieuwjaarsreceptie op 26 januari 2018 een cheque ter grootte van € 5.137 aangeboden aan Stichting Veluwse Wens Ambulance.

Accountantskantoor Timmer B.V.
Oude Kerkweg 41
8085 AM Doornspijk

Tel. 0525 – 66 0690
www.timmerbv.nl

Redacteur: Ruben Bos

Laatste nieuws