Nieuws

1e wedstrijd na de winterstop Esc JO8-1

Zaterdag 10 maart. Om 8:00 uur verzamelen we ons in de kleedkamer. Het is weer even wennen op de zaterdag ochtend voor de jongens en meiden van Esc JO8-1, want we spelen vandaag de eerste wedstrijd na de winterstop.

Eerst zingen we een verjaardagsliedje voor de jarige Jaimy, om ons vervolgens klaar te maken voor de wedstrijd tegen Nunspeet JO8-3.

Michael begeleid het spel en Gerwin, Willem en Coen coachen het team vanaf de zijlijn. Na een peptalk en jell beginnen we aan de wedstrijd.

Kyano scoort het eerste doelpunt, waarna Nunspeet op zijn beurt zorgt voor een tijdelijke 1-1. Dylano laat het er niet bij zitten en zorgt voor ons tweede doelpunt. Waarna Nunspeet op zijn beurt ook weer één scoort.
Al duidelijk is te zien dat we een goede gelijkwaardige tegenstander hebben. Kyano laat z’n skills nog even zien en scoort weer een doelpunt.

Nunspeet bundelt zijn krachten bijeen en scoort helaas voor ons, 3 doelpunten achter elkaar. Topper Elin geeft ons het laatste doelpunt, maar helaas verliezen we de wedstrijd met 4-5.

Yaëlle, Luca, Cas, Jaimy, Elin, Dylano en Kyano hebben zich weer voor de volle 100% ingezet. We zijn weer trots op deze kanjers.

Op naar de uit wedstrijd volgende week tegen VVOG JO8-4 💪🏽

Laatste nieuws