Nieuws

Ook 2de wedstrijd gewonnen door JO9-2

Vandaag stond de wedstrijd in Raalte op het programma. Met een 8-tal spelers gingen we op pad, namelijk: Cas Wolff, Dennie Marting, Wessel Balk, Jesse Bruijnes, Daan Broekhuizen, Xander van Dam, Stijn Westerink en Ruben Zoet. De afgelopen week hadden de jongens enorm goed getraind, dus we gingen vol vertrouwen naar de wedstrijd toe. We begonnen goed en het wachten was op het eerste doelpunt. En dit doelpunt werd gescoor door Daan Broekhuizen, want hij wist de keeper te verrassen en noteerde de 0-1 op het scorebord. Het spel werd iets slordiger, maar we bleven de betere ploeg. Het werd ook nog 0-2, want het was Stijn Westerink die de bal tegen de touwen schoot. Na de 10 minuten was het de eerste keer even rust, waarna de spelers bij de trainer kwamen. De trainer vroeg hoe het ging, waarna de jongens vonden dat het overspelen wel beter kon. Dit mochten ze dan ook gaan laten zien. En wat ze zeiden, deden ze ook. Het spel werd echt een stuk beter, maar doordat het zo makkelijk ging vergaten we de verdediging een beetje. Toch werd het ook nog 0-3 door een doelpunt van Jesse Bruijnes. Hierna besloot Raalte om wat terug te doen, en maake de 1-3. Hier waren de boys van ESC Het niet mee eens en besloten om nog maar eens een keer te scoren en de 1-4 kwam van de voet van wederom Daan Broekhuizen. Het werd 1-5 door een doelpunt van Ruben Zoet, die met zijn linkerbeen wist te scoren. Maar nog was de koek niet op, want Stijn Westerink besloot ook om zijn 2de doelpunt van de dag te maken en liet de 1-6 op het bord verschijnen. Hierna werden we wat slordiger in de verdediging, want iedereen wilde nu proberen te scoren natuurlijk. Dus het werd 2-6 en ook nog 3-6 na doelpunten van Raalte. Maar het slotakkoord kwam toch weer op de naam van ESC, want het was wederom Ruben Zoet die de bal met zijn linkerbeen wist binnen te schieten en de einstand op 3-7 bracht. De penalty’s werden gescoord door: Wessel Balk, Jesse Bruijnes, Xander van Dam, Dennie Marting, Daan Broekhuizen en Ruben Zoet. Dit betekent nu dat we 2x gewonnen hebben, 17 doelpunten voor en 3 doelpunten tegen hebben. Maar mooiste is om te zien, hoe de jongens flinke stappen hebben gemaakt in het voetballen. Daar mogen we trots op zijn.

Laatste nieuws