Nieuws

Nieuwe uitdaging voor Gerrit Zoet

Via dit bericht wil ik aan iedereen laten weten, dat ik aan het eind van dit lopende seizoen stop met alle activiteiten binnen de Elburger SC.

Binnen ESC heb ik ongelooflijk veel gevarieerde dingen mogen en kunnen doen, zoals met een aantal mensen de Rabobank techniektraining mogen ontwikkelen. Het damesteam binnen ESC getraind en een kampioenschap met dit team behaald. Als scheidsrechter mogen fungeren, wat mij ook de andere kant heeft laten zien. Want als scheidsrechter krijg je ongelooflijk veel kritiek en kun je het eigenlijk nooit helemaal goed doen. Zo zijn er in de afgelopen jaren heel veel spelers die ik heb mogen en kunnen trainen en daar heb ik enorm veel plezier aan beleefd. In al deze verschillende functies met een groot aantal mensen kunnen en mogen samenwerken. Deze mensen wil ik via deze weg enorm bedanken voor de mooie en goede samenwerking in al die jaren, zonder dat ik specifiek de namen ga noemen. Want ik wil echt niemand vergeten, dus vandaar in het algemeen nogmaals: iedereen enorm bedankt voor deze leerzame en mooie jaren binnen de Elburger SC.

Vanaf volgend seizoen ga ik een nieuwe uitdaging aan bij VV Hulshorst, want hier zal ik het 2de selectieteam gaan trainen. Bij deze vereniging ben ik zelf ooit begonnen als voetballer, maar heb ik ook mijn eerste momenten als beginnende trainer beleefd. Dit 2de selectieteam voetbalt momenteel nog in de 4de klasse, maar doen volop mee om het kampioenschap en daarmee om promotie naar de 3de klasse.

Tot slot wil ik alvast iedereen waarmee ik samen heb mogen en kunnen werken in de afgelopen jaren, enorm bedanken.

Graag tot ziens op en rond het veld en we gaan dit seizoen op een goede manier afsluiten.

Met vriendelijke sportgroet,

Gerrit Zoet

Laatste nieuws