Nieuws

Op ziekenbezoek bij Sebastiaan van Beekhuizen

Zaterdag 10 maart…de eerste thuiswedstrijd na de winterstop voor JO13-2 tegen Hierden begon om 10u op veld 4. Er werd leuk gevoetbald en er waren al verschillende kansen gecreëerd door onze jongens in de eerste 10 minuten. Helaas voor de 12 jarige aanvaller Sebastiaan van Beekhuizen ging het na een kwartier mis…een harde schop tegelijkertijd met de tegenstander op de bal betekende einde voetbal seizoen voor hem. Met de ambulance is hij afgevoerd naar Isala klinieken waar al snel duidelijk werd dat dit misse boel was. Kuitbeen en enkel beiden gebroken. De enkel is operatief gezet en de eerste 6 weken is het zitten met het beentje omhoog. Goed balen voor de fanatieke Sebastiaan want voetballen is echt zijn ding. Geduld is nu wat hij moet hebben maar gelukkig kwam op woensdag 14 maart zijn leider Robert Jansen met teamgenootje Mees met een passend cadeautje….een ps4 cadeau kaart! nou deze is natuurlijk gelijk verzilverd door het spel Gang Beast online te kopen.

Maandag 27 maart moet hij terug naar het ziekenhuis om te kijken of de groeischijf netjes op zn plaats is blijven zitten met de pinnen en mogen de hechtingen van de operatie eruit. Voetballen zit er voorlopig nog niet in, er vanuit gaande dat hij volledig hersteld mag hij pas september zelf weer aan de bal tot die tijd,  als het weer het toe laat, is hij geregeld in zijn rolstoel aan de zijlijn te vinden want ja JO13-2 blijft tenslotte zijn team!

Laatste nieuws