Nieuws

Blessure Marwin Visscher

Op 28 januari jl raakte middenvelder Marwin Visscher zwaar geblesseerd tijdens de wedstrijd Elburger SC 1 – Zwolsche Boys 1. De eerste weken na zijn blessure kon er, vanwege vocht, nog geen diagnose worden vastgesteld.
Na diverse onderzoeken is gebleken dat Marwin zijn voorste kruisband en zijn binnenste knieband volledig heeft afgescheurd. Op dit moment is Marwin volop in training bij FriX Cross Fysio om zijn spieren aan te sterken. Wanneer deze op sterkte zijn zal hij pas geopereerd worden en kan er een kunst kruisband worden geplaatst. Het herstel hierna duurt tenminste 9 maanden. Met deze blessure komt er voor Marwin abrupt een einde aan zijn voetbalcarriére in het eerste elftal van de Elburger SC. De afgelopen 12 seizoenen heeft hij onafgebroken deel uitgemaakt van de selectie en groeide hij, zowel voor medespelers als supporters, uit tot een zeer gewaardeerde speler. We wensen Marwin een voorspoedig herstel toe en hopen dat hij binnen onze club betrokken blijft.

Harrald Kroeze
Bestuur Elburger SC

Laatste nieuws