Nieuws

Uitstekende overwinning voor ESC JO9-2

Vandaag stond er een lastige thuiswedstrijd tegen Noord Veluwe Boys JO9-1. De tegenstander had voor de winterstop alles dik gewonnen, dus waren we gewaarschuwd. De tegenstander kwam het veld op en waren fysiek zeker niet de mindere, maar onze jongens zijn enorm gegroeid in het voetballen. We begonnen met de volgende spelers: Cas Wolff, Xander van Dam, Ruben Zoet, Daan Broekhuijsen, Wessel Balk, Tijmen Draaijer, Dennie Marting en Stijn Westerink.

Zoals iedere keer voor de wedstrijd, vroeg de trainer aan de spelers wat er van ze gevraagd word tijdens de wedstrijd. Ze gaven aan: goed overspelen, duels winnen, en doelpunten proberen te maken. Maar belangrijkste is en blijft, plezier hebben. Ze begonnen heel goed, want binnen 3 minuten wisten we de 1-0 al te maken door een doelpunt van Daan Broekhuizen. Vlak daarna was het Stijn Westerink die de 2-0 scoorde vanuit een schot van afstand. Toch werd er niet echt goed overgespeeld in de 1ste 10 minuten. Dus vroeg de trainer aan de jongens zelf hoe het ging, ze gaven aan best tevreden te zijn, maar dat het overspelen nog wel iets beter zou kunnen. Om een lang verhaal kort te maken, de jongens deden wat ze zeiden en gingen beter overspelen en duels werden gewonnen. Dit resulteerde in een dik verdiende en ruime overwinning van 10-0!! Doelpuntenmakers vandaag waren: Daan Broekhuizen 4x, Stijn Westerink 3x, Ruben Zoet 2x en Wessel Balk scoorde zijn 1ste doelpunt van dit seizoen. De assists kwamen op namen van: Ruben Zoet 1x, Cas Wolff 1x en Dennie Marting 1x. Ook de penalty’s werden door ons gewonnen en de doelpuntenmakers waren: Xander van Dam, Ruben Zoet, Daan Broekhuizen, Tijmen Draaijer, Dennie Marting en Stijn Westerink. Nu hebben we 3 wedstrijden, 9 punten, 27 doelpunten voor en 3 tegen. Klasse jongens!!! Ga zo door…

Laatste nieuws