Nieuws

Eerste overwinning JO8-4

Na 2 maanden intensieve training, een nederlaag van 10-5 bij KHC en een gelijkspel van 6-6 tegen VVOG heeft de JO8-4 zijn eerste overwinning behaald dit seizoen thuis tegen Olympia 28 uit Hasselt. Om 8:30 uur werd er afgetrapt tijdens deze mooie zaterdag morgen, het leuke was dat beide teams nog maar net zijn gestart met hun elftal en dat vooral het plezier eraf spatte bij deze schitterende talenten. Olymia 28 kwam snel op 0-1 maar de JO8-4 heeft vaker achter gestaan en binnen no time was het weer gelijk. Uiteindelijk is het 5-2 geworden voor onze jongens, vooral een groot compliment aan het talenten team qua inzet en vooral plezier de laatste weken: Bram Bulten, Toby Tollenaar, Romain van Engelen, Sem van Dorp, Vinn Hulleman, Ruben Vierhuis, Mees Pleiter, Pim van de Brink en Stein van Dragt. De trainers Peter Vierhuis en Koen Bulten moesten hun emoties in bedwang houden na deze overwinning maar uiteindelijk hielden zij het net droog en hebben zij getrakteerd op ranja met een chippie erbij. As zaterdag 31-3 word er thuis afgetrapt om 10:00 uur tegen Dos Kampen. Er vallen gegarandeerd doelpunten dus kom de talenten eens bewonderen.

Laatste nieuws