Nieuws

ESC 5 boekt simpele overwinning

ESC 5 boekt simpele overwinning
Met een geïmproviseerde selectie werd er onder het genot van een lekker zonnetje afgetrapt tegen laagvlieger ASC’62 7. Uit werd deze pot met 6-1 gewonnen en ook nu was de verwachting dat de punten in Elburg zouden blijven. Mede door blessures, werk, klussen, dagjes Ikea met de vrouw waren er een aantal vaste jongens niet en verliep het eerste half uur stroef. Pas toen Dushi er geblesseerd afging en Opa in het veld kwam, begon het te lopen en scoorde laatstgenoemde met mooi stiftje over de keeper de bevrijdende 1-0. Voor rust liepen de Elburgers uit naar een comfortabele 3-0 voorsprong via 2 goals van topscorer David (19 goals inmiddels).
Na rust was het niveau van het spel behoorlijk en werden er een aantal mooie kansen gecreëerd. Via David en Hleb kwamen we op 5-0. De score had echter hoger kunnen uitvallen als het vizier van een aantal iets scherper afgesteld stond. Hoe dan ook, klus geklaard en nog steeds aan kop.
In het Paasweekend wordt er op Stille Zaterdag ingehaald tegen WVF. Mocht u nog geen plannen hebben om Paaseieren te zoeken, dan nodigen we u bij deze uit. Aftrap op Sportpark De Weide Steen is om 14:30.

Stand aan kop is als volgt:
ESC 5 13-31
Kampen 3 14-31
’s Heerenbroek 4 13-29
VSCO’61 7 12-28

Laatste nieuws