Nieuws

Interessante spreker bij Businessclub Elburger Sportclub

Boeiende lezing voor Businessclub Elburger Sportclub

Deze week hield de Businessclub van de Elburger Sportclub haar jaarlijkse algemene ledenvergadering. Traditioneel wordt deze avond opgeluisterd met een gastspreker. Dit jaar was Rutger Koopmans, voormalig ING-bankier te gast. Koopmans sprak openhartig over zijn besluit in 2008 zijn baan in de top van ING op te geven. Dat was bijzonder vooral omdat hij op dat moment geen plan B had wat daarna te doen. Daarover schrijft hij in zijn boek ‘Eigen baas’. In Elburg vertelde hij ook over zijn ervaringen met zijn idool Johan Cruijff van wie hij een aantal jaren zakelijk manager was. Hij daagde zijn gehoor uit aan de hand van 14 (!) kernvragen zich af te vragen of het mogelijk tijd is het leven over een andere boeg te gooien.

Laatste nieuws