Nieuws

Spannende eindstrijd ESC 3

Vorige week zaterdag verloor ESC 3 niet alleen de wedstrijd, maar ook de koppositie in de ranglijst van de vierde klasse. Op een slecht veld speelden wij de kraker tegen Zwart-Wit 4, die op dat moment de tweede plaats in de competitie bezette. Op het vangnet na, wisten wij die dag het net niet te vinden. De thuisploeg lukte dit wel 1 keer, waardoor zij niet alleen de wedstrijd wonnen, maar ons ook passeerden op de ranglijst. Ook Hulshorst 2 wist haar wedstrijd te winnen, waardoor zij tot afgelopen zaterdag samen met Zwart-Wit 4 de ranglijst aanvoerden. Gelukkig konden wij ons afgelopen zaterdag direct revancheren tegen Zwart-Wit 4, waar wij gretig gebruik van maakten. Op ons vertrouwde kunstgras werd gelijk duidelijk waar het vorige week aan ontbrak. Met snelle passes en goede aanvallen wisten wij binnen een kwartier twee keer te scoren. Niels Bosman en Remco Timmer waren hierin de afmakers. Helaas bleef een verdiende 3-0 uit. Zoals ons wel vaker overkomt, kwam Zwart-Wit 4 halverwege de tweede helft terug in de wedstrijd. Na een spannende fase was het echter wederom Remco Timmer die de score wist uit te breiden tot een marge van twee, maar tien minuten later kregen wij alweer een doelpunt om de oren. Even leek het erop dat Zwart-Wit 4 de 3-3 zou maken, totdat Remco Timmer een slechte terugspeelbal van de Harderwijker verdediging wist te onderscheppen en zo zijn hattrick compleet maakte. De wedstrijd werd met 4-2 gewonnen, waardoor wij Zwart-Wit 4 weer gepasseerd zijn op de ranglijst. Hulshorst 2 speelde een bekerwedstrijd. Hierdoor hebben zij nog een wedstrijd te goed en kunnen zij ons met 1 punt voorbij streven.

In de komende wedstrijden spelen wij nog 1 keer tegen Hulshorst 2. Hulshorst 2 en Zwart-Wit 4 spelen nog twee keer tegen elkaar, waardoor er nog van alles mogelijk is.

Laatste nieuws