Nieuws

Voorinschrijving gestart: Trainen als een echte Engelse prof!

Schrijf je snel in! (max. 40 plaatsen)

In de voorjaarsvakantie (dinsdag 1 en woensdag 2 mei) organiseert FAME Voetbalacademie in samenwerking met de Elburger SC een professioneel tweedaags voetbalkamp in Elburg. De trainingen staan onder leiding van Louis Garvey, jeugdtrainer bij Manchester United. Louis werkt al vele jaren als trainer bij Manchester United en werkte met topspelers als Rooney, Pogba, Ronaldo, Van Nistelrooij en Stam en met toptrainers als Alex Ferguson, Rene Meulensteen en Louis van Gaal. Louis Garvey werkte op vele projecten in de wereld samen met FAME-trainer Erik Nieuwenhuis.

De spelers sluiten de 2e trainingsdag af met een warm/koud buffet bij onze sponsor, Restaurant De Haas. Ook de ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s kunnen gebruik maken van het warm/koud buffet. De bijdrage hiervoor is 5 euro voor de kinderen tot en met 12 jaar en 12,50 euro, inclusief 1 consumptie, voor volwassenen.

De deelnemers krijgen:

  • Een compleet voetbaltenue en bal
  • 2 x 2 uur uitdagende training per dag
  • Drinken tijdens de pauze
  • Warm en koud buffet bij Restaurant de Haas (afsluiting), inbegrepen in de inschrijving
  • Feestelijke afsluiting met DJ Ozzie D

Voorinschrijving:
De voorinschrijving voor ESC-leden start op woensdag 4 april, 12.00 uur (max. 40 inschrijvingen). De inschrijving zal via de FAME-website (www.famevoetbalacademie.nl) worden verzorgd. De inschrijving voor de twee trainingsdagen bedraagt slechts 35 euro, dus wees er snel bij!

Laatste nieuws