Nieuws

Goede wedstrijd JO8-2

  • Zaterdagochtend 14 april werd er om 08.30 uur afgetrapt tegen VV Zeewolde JO8-2. Hier hebben we in de eerste competitiehelft ook al een keer tegen gespeeld. Een telraam was toen geen overbodige luxe. We verloren dik met een nulletje of 14. Hoe anders was dat vandaag! Een half jaar verder en wat een verschil. De wedstrijd ging mooi gelijk op en er was een sportieve strijd. De ruststand was daarom ook een goede afspiegeling van de 1e helft: 1-1. Doelpunt aan onze kant werd gescoord door Jesse. Ook in de 2e helft was er een mooie strijd, goed voetbal en heeeeeel veel kansen, maar de bal ging er wonderbaarlijk niet in. De tegenstander kreeg ook genoeg kansen. Deze gingen er helaas wel in. Toen de goedleidende scheidsrechter Arjan Bosch  blies op zijn fluitje was de eindstand 1-5. Complimenten voor iedereen!

Laatste nieuws