Nieuws

Update blessure Marwin Visscher

Marwin Visscher raakte op 28 januari tijdens de wedstrijd Elburger SC – Zwolsche Boys zwaar geblesseerd aan z’n knie. In eerste instantie kon er geen diagnose worden vastgesteld. Na diverse onderzoeken bleek dat Marwin zijn voorste kruisband en zijn binnenste knieband volledig had afgescheurd.

De 30-jarige middenvelder, die momenteel bij Frix Cross Fysiotherapie aan het revalideren is, ziet eindelijk progressie na lange maanden van herstel. In zijn revalidatieperiode is Visscher wekelijkse te vinden bij Frix Cross Fysiotherapie. Mathijs Frik, Fysiotherapeut van Visscher, vertelt dat dat de knieband van Visscher steeds sterker wordt en dat Visscher zich snel ontwikkeld.

Naast deze oefeningen fietst Visscher alweer zelfstandig naar zijn werk. Visscher is in het dagelijks leven werkzaam bij Visscher Assurantiën in Elburg. Als commerciëler medewerker gaan zijn werkzaamheden gewoon door. Visscher is blij met zijn snelle herstel en alle steun van van supporters.

 

 

Laatste nieuws