Nieuws

ESC5 pakt de winst!

De man langs de lijn bij ESC 5 was de afgelopen twee weken afwezig waardoor er geen verslag gemaakt kon worden. Het waren ook 2 wedstrijden om niet naar huis over te schrijven. Eerst werd er met de grootste moeite gewonnen(1-4) van laagvlieger WVF en vorige week werd de topper in de 6e klasse verloren van vv kampen 3(3-2). Vandaag de kans tegen de nummer laatst van deze competitie, csv uit zwolle, om weer de volle buit te pakken.
We kunnen er kort over zijn, ESC 5 was duidelijk een maatje te groot voor de bezoekers. Er werd goed positiespel gespeeld, al leidde dit nog niet tot echte kansen. Toch was het uit eindelijke onze Albert die met zijn chocoladebeen de 1-0 binnen prikte. Dat we met deze stand gingen rusten was vooral aan ons zelf te wijten. Na rust viel al wel heel snel de beslissing. David maakte de 2-0 binnen de minuut waardoor we iets meer speling kregen. Waar volgens mij de gehele ploeg al met de gedachten in de kantine zat, was de spits van CSV wel scherp en prikte te 2-1 binnen. Geheel onverdiend, al leidde dit niet tot grote paniek bij het team van aanvoerder Pieter. Uiteindelijk wisten we er nog 3 bij te scoren en mochten zeer tevreden zijn met deze 5-1 overwinning.
Wat zeker nog het vermelden waard is, is dat Gerard weer minuten gemaakt heeft! Hopelijk zien wij dit in de toekomst vaker gebeuren.
Voor nu kunnen wij ons opmaken voor een dubbele confrontatie met VSCO 7. Eerst thuis, om vervolgens na de verjaardag van Willy op De Heughte te spelen. Gezien de stand kunnen dit twee hele mooie, spannende wedstrijden worden.

1 VSCO ’61 7 15 – 37
2 ESC 5 16 – 37
3 ‘s Heerenbroek 4 16 – 35
4 Kampen 3 16 – 35

Laatste nieuws