Nieuws

HulstFlier verlengt sponsorcontract ESC met 5 jaar

Met veel genoegen heeft HulstFlier het sponsorcontract met ESC weer voor 5 jaar verlengd. Tevens hebben we 80 mooie jassen beschikbaar gesteld voor de leiders en trainers van ESC.

Gerrit Kolkman, directeur en mede eigenaar van HulstFlier en zelf enthousiast voetbalman, begrijpt als geen ander wat het belang is van een goede, goed draaiende  en positieve sportclub voor een gemeenschap. Tevens is hij warm voorstander van MVO, oftewel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Als je dat combineert dan is het logisch dat HulstFlier, een club als ESC wil ondersteunen.

Kort over HulstFlier, een totaal installateur, ooit in 1937 begonnen als smederij in de binnenstad van Elburg en verder ontwikkeld en doorgegroeid tot totaalinstallateur.

Alles wat je aan techniek in een woning of gebouw vindt dat wordt door HulstFlier gerealiseerd. Eerst het maken van het ontwerp, dan berekenen, tekenen en uiteindelijk wordt het geleverd en gemonteerd. Van de riolering en waterleiding in de fundering, het sanitair, de verwarming, airconditioning, ventilatie en elektra in het gebouw tot aan de PV panelen op het dak.

Als je kunt stellen dat de bouwkundige aannemers het gebouw bouwen dan kun je daaraan koppelen dat HulstFlier zorgt voor het gebruiksgemak en het comfort in het gebouw door het o.a. te voorzien van een behaaglijk en gezond binnenklimaat, goede sanitaire voorzieningen enz. En zoals dat tegenwoordig gewoon wordt, voor wie het wil, voorzien van de nieuwste technieken en dus op afstand bedienbaar via bijvoorbeeld computer/tablet of smartphone.

Uiteraard is HulstFlier actief op het gebied van nieuwe innovatieve en duurzame technieken. HulstFlier heeft een eigen werkgroep “Duurzaamheid” waarin nieuwe ideeën en concepten ontwikkeld worden.

In 2012 opende HulstFlier de vestiging in Dordrecht, in 2014 de vestiging in Zwolle.

Dan terug naar MVO, HulstFlier is er trots op om een club als ESC te ondersteunen.

Wil je meer weten over HulstFlier installateurs of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan op onze website: www.hulstflier.nl en vergeet onze vacatures niet.

Laatste nieuws