Nieuws

Messcher Gaaswanden en Relius Benelux sponsors JO8-4

JO8-4 is zeer verheugd te melden dat zij sponsors hebben gevonden voor de tenue en tassen van onze talenten.

Tenue word gesponsord door Messcher Gaaswanden. Messcher biedt u een totaaloplossing op het gebied van industriële gaaswanden en machineafscherming. Hierbij garanderen zij u de hoogste kwaliteit en veiligheid wat betreft magazijn- en machinebeveiliging. Hekwerk dat voldoet aan alle hedendaagse veiligheidsnormen en -vereisten. De producten zijn ontwikkeld om u tijd, geld en zorgen te besparen. Dankjewel familie van Engelen.

De tassen worden gesponsord door Relius Benelux. In Nederland en België is RELIUS Benelux, importeur van RELIUS verf, al vele jaren een begrip als het gaat om verf, bouwverven, lakken, glasweefsel, sierpleisters en muurverven. Schilders(bedrijven), behangers en stukadoors zijn met deze producten niet alleen verzekerd van kwaliteitsproducten, maar profiteren tevens van de expertise van onze adviseurs.
De kwalitatief hoogwaardige merken Relius, Ekotex, Superscan Glasweefsel, Hoeka spuitpleister en sierpleister, Modern Walls glasvezelbehang en glasvlies, Vitrulan glasweefselbehang, Systexx wandbekleding, Erfurt renovlies, variovlies en faservlies, Pento afwerkingsproducten en Vulkem Quick sneldrogende vloercoating systemen worden uitsluitend geleverd via de verfgroothandels.

Hoe gaat het eigenlijk met de talenten van JO8-4??? Nadat Mees Pleiter vorige week woensdag tegen ASVD een wereld goal maakte vanaf de middenlijn de bal over de keeper wist te schieten en hiermee later een terechte 3-3 op het scorebord kwam te staan hebben de talenten weer een punt te pakken, punt nummer 5 alweer dit seizoen. Afgelopen zaterdag was de wedstrijd tegen VSCO JO8-1 op het programma helaas hebben onze talenten verloren met 5-8 van de kanaries. Je kan zien dat de trainingen effect hebben, de jongens raken steeds meer op elkaar ingespeeld, de ouders van de talenten ook trouwens. Verder maken ze elke wedstrijd een hoop goals nu al 32 in totaal en word het inzicht en balgevoel als maar beter en beter. Langs de zijlijn horen de talenten termen zoals erop buugen en niet naar je schoenen kijken maar naar de bal, maar dat zijn fantastische leermomenten. De trainers hebben erop gehamerd dat als er een vliegtuig overkomt dat minimaal 3 jongens kijken en de rest het later inlicht qua geluid en kleur. Kortom tot zover al een super seizoen voor onze talenten.

Laatste nieuws