Nieuws

Geslaagd Manchester United Voetbalkamp

In nauwe samenwerking met de Elburger Sportclub kan FAME Voetbalacademie terugkijken op een zeer succesvol en geslaagd 2-daags Manchester United voetbalkamp. De afgelopen twee dagen zijn voetballers en voetbalsters zeer intensief getraind op specifieke elementen, die op dit moment binnen de opleidingsfilosofie van Manchester United worden toegepast. Bloktrainingen van 30 minuten zijn gevuld met techniek, motorische coördinatie, positiespelen, kleine partijvormen, afrondvormen, passing en aannames en grotere partijvormen. De beide voetbaldagen zijn mogelijk gemaakt door diverse sponsoren en een grote groep vrijwilligers. De organisatie bedankt een ieder die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan het realiseren van deze twee onvergetelijke dagen voor de in totaal 87 deelnemers.

De voetbalfilosofie van Manchester United wordt volledig omarmt door FAME Voetbalacademie. Voor het restant van het FAME-seizoen zijn nog enkele plaatsen vrij. Ben je geïnteresseerd, schrijf je dan snel nog in of kom vrijblijvend een keer meetrainen. De eerstvolgende training is altijd terug te vinden op www.famevoetbalacademie.nl en vindt altijd plaats op het hoofdveld van de Elburger SC. Nieuwe leden kunnen zich ook inschrijven via het contactformulier op dezelfde website.

Laatste nieuws