Nieuws

Vooraankonding: ESC 5 – SVI 7

Kunt u ook niet meer wachten op de eerstkomende competitiewedstrijd van het eerste elftal van ESC op zaterdag 12 mei? En wilt u nog een wedstrijd aanschouwen om de bovenste plekken? Dan bent u van harte welkom om vanavond om 19.30uur het vijfde elftal van de Elburger Sportclub naar een overwinning te schreeuwen!

Onder leiding van scheidsrechter M. Bijsterveld zal het elftal van leiders Rick van Loo en Martijn van Putten op veld 1 een poging doen om de koppositie te pakken. Bij winst heeft het vijfde elftal twee punten voorsprong op de nummer 2 in de 6klasse-21 Oost, ’s Heerenbroek. Deze ploeg is op zaterdag 12 mei de tegenstander van ESC 5! Het is van groot belang dat er vanavond een overwinning behaald wordt zodat ESC 5 een goede uitgangspositie heeft voor deze wedstrijd!

Wij hopen u allen te begroeten!

Laatste nieuws