Nieuws

ESC5 maakt er 10!

Weet u nog? Die voor aankondiging van ESC5 – SVI7? U heeft hier voor kelderklasse begrippen ruimschoots gehoor aangegeven! Op veld 4 konden alle 20 supporters genieten van een aanvallend en swingend Elburg. Het belangrijkste moment van deze doordeweekse avond heeft u al kunnen lezen in een bericht van een speler van SVI. Ontzettend naar bericht, maar laten we hopen dat we deze man snel weer op een van de knollen velden van de Ittensummer club kunnen zien schitteren. Laten we het over de wedstrijd ook maar niet al te lang hebben. 10-1 laat weinig te raden over. Het vijfde was duidelijk een maatje te groot en drukte het dit keer ook goed in cijfers uit. David met vier, Albert met drie, en Geert-kees en Eduard met een doelpunt, maakten er negen! De terug van weggeweeste Hutten, en nee niet de gepensioneerde dokter maar zijn zoon Erik-Jan, mocht er deze avond ook een bijschrijven! Zolang weggeweest en gelijk belangrijk zijn, fantastisch toch?!
Wat nu telt, is de wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen ’s Heerenbroek 4. Met nog 3 wedstrijden te gaan en 2 punten voorsprong op de tegenstander kunnen we dit gerust een topper noemen! De blauw-witte formatie van aanvoerder Pieter heeft tevens wat recht te zetten tegen deze ploeg. Thuis werd er namelijk verloren met 1-3. De wedstrijd op sportpark Broekerland begint op 13:00 uur. Hopelijk komt u net als afgelopen donderdag in grote getalen naar deze wedstrijd! Schrikt u overigens niet als u de auto parkeert bij de kantine/buurthuis en u geen voetbalveld ziet..Deze ligt op een kleine 100 meter 3 straten verder op.. Laten we het op de charme van de kelderklasse houden…

Tot zaterdag!

Laatste nieuws