Nieuws

‘Wolven gespot in de omgeving s Heerenbroek’

Het is al vaker op het nieuws: ‘Wolf gespot op de Veluwe’. Maar dit keer is het anders. De geruchten gaan dat een roedel hongerige wolven op weg is richting het gehucht s Heerenbroek. In de volksmond ook wel Skeerebatse genoemd.

De laatste keer dat deze wolven zijn gespot, is in de buurt van Oosterwolde. Daar lieten ze niks heel van een stelletje kanaries. Boeren uit Oosterwolde hebben boer Bertus, de enige boer van s Heerenbroek, al gewaarschuwd. ‘Bertus ‘t bint die blauw-witten.… en houdt uw dochters binnen!’

Morgen staat de wedstrijd der wedstrijden op het programma. De mooie jongens van Elburger Sport Club 5 zijn nog nooit zo dicht het kampioenschap geweest. Met nog 3 finales op het programma is het morgen tijd voor de grande finale. Winnen is goud. Verliezen is geen optie. We zullen gaan strijden als een roedel hongerige wolven die al jaren niet heeft gegeten.

Aalt is al paar dagen aan de schijt, Cees eet al 7 dagen niet en 23 man is aan het dromen. Aan het dromen van die ene schaal. Een schaal die meer waarde heeft dan een schaal bitterballen voor Danny. Al met al kunnen wij terugblikken op een mooi seizoen. De 2 finales tegen VSCO hebben we laten zien dat we lange niet bange zijn. Morgen moet precies hetzelfde gebeuren. Bloed, zweet, tranen en na afloop lekker veel pils.

Maar met 11 hongerige spelers op het veld wordt een maximale inzet verwacht. Laten we net dat ene stukje harder lopen. Zodat onze oude aanvoerder, straks zijn voetbalcarrière afsluit met een schaal in zijn handen.

Laatste nieuws