Nieuws

Volle winst is het enige wat telt voor Elburger Sportclub

Door het teleurstellende 0-0 gelijke spel tegen Rouveen hebben de titelkansen voor Elburger Sportclub een lelijke deuk opgeleverd. Hierdoor is de voordelige marge t.o.v. de enige concurrent, Swift ’64, gereduceerd tot twee punten. Toch blijft oefenmeester Remon van Schoonhoven positief gestemd over een goede afloop.
A.s. zaterdag gaat de koploper voor de voorlaatste competitiewedstrijd op bezoek bij VEVO in Veessen.
Met slechts 12 punten bezet de kleinste vereniging in deze klasse de voorlaatste plaats op de ranglijst en is al veroordeeld tot de na-competitie in de strijd om klassenbehoud. Vermoedelijk zal WZC Wapenveld hen vergezellen; dat zal de laatste twee wedstrijden duidelijk worden.
Voor Elburger Sportclub is een overwinning het enige wat telt om aanspraak te blijven maken op het kampioenschap.
Van de drie overwinningen die VEVO behaalde kwam er één op eigen bodem tot stand; dat was op de eerste competitiedag tegen Reaal Dronten (2-1).
De wedstrijd op sportpark De Noord aan de Enkweg begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Gerben Smeenk.
.

Laatste nieuws