Nieuws

Zomeravondvoetbal in Elburg voor JO8-2

De ‘echte’ voetballers spelen ook wel eens een doordeweekse wedstrijd. Voor ons stond er woensdag 16 mei ook een wedstrijd op het programma tegen Zwart Wit uit Harderwijk. De weersomstandigheden waren goed, een lekker zonnetje en matig windje. Daarnaast speelden we op het hoofdveld waar ook de ‘echte’ voetballers spelen. Alle ingrediënten waren dus aanwezig voor een mooie pot voetbal. En een lekkere pot voetbal werd het. We begonnen goed aan de wedstrijd en de eerste kans was voor ons. Helaas stond het vizier nog niet op scherp. Ook Zwart Wit kwam regelmatig dichtbij een doelpunt. De keepers hielden met het nodige kunst en vliegwerk hun doel schoon. Het was onze tegenstander die het net als eerste wist te vinden. Deze achterstand stond echter niet land op het scorebord, want binnen een paar minuten stond het al weer gelijk. Iedereen bij ons ging vol voor de aanval. De bal ging er echter niet in. Zwart Wit speelde vol op de counter. En met succes, want de ruststand was 1-3. De tweede helft was bijna een kopie van de eerste. Veel kansen voor ons, maar weinig doelpunten. Zwart Wit wachtte rustig hun kansen af en won uiteindelijk met 6-3. Want zoals het ook bij ‘echte’ voetballers gaat was de hoop op een overwinning na de 4-2 van Zwart Wit helemaal weg. Wederom hebben de ouders genoten van een prachtige wedstrijd! Doelpunten werden gemaakt door Julian, Jordy en Dex. De wedstrijd werd geleid door top arbiter Alexander Gerritsen. Een scheidsrechter die normaal graag gele en rode kaarten uitdeelt, maar vandaag de kaarten op zak hield.

Laatste nieuws