Nieuws

JO15-3 Kampioen

Daar was hij dan eindelijk, de wedstrijd waar we het hele jaar naar toe hadden gewerkt om het kampioenschap. Alle jongens waren dik op tijd voor de wedstrijd in de kleedkamer aanwezig. De spanning was van hun gezicht af te lezen. Deze wedstrijd moest echt gewonnen worden.

Tijdens de warming-up liep de tribune vol met ouders en opa’s en oma’s. Ook de sponsor AGJ was aanwezig bij deze belangrijke wedstrijd.
De beide teams waren aardig aan elkaar gewaagd. De eerste helft werden er weinig kansen over en weer weggegeven. Het publiek ging nog meer te keer tijdens de tweede helft om de jongens aan te sporen, maar de jongens waren echt heel gespannen.

Ze creëerden veel meer kansen en gaven achterin niks meer weg. Dus het was wachten op dat ene verlossende doelpunt. Ongeveer een kwartier voor tijd viel deze eindelijk. Een mooi opgebouwde aanval  werd omgezet in een verdiend doelpunt: 1-0!

Een grote last viel van hun schouders. Het publiek ging uit zijn dak en de jongens gingen helemaal los. Het werd even kort gevierd en toen gingen ze er met z’n allen weer vol voor. Ze kregen nog meer kansen en kort daarna leek het 2-0. Maar het was buitenspel. Ook de kantine liep leeg want het was best heel spannend.

De keeper van de tegenstander ging mee met de laatste corner maar ESC heroverde de bal en ging nog op een open doel af, een schot vanaf de middellijn trof helaas geen doel. Toen was het tijd en kon het kampioenschap uitbundig gevierd worden met medailles, een mooi shirt aangeboden door de ouders en de sponsor AGJ automaterialen, en patatjes met fris in de kantine aangeboden door ESC.

Een mooi jaar, een mooi resultaat!

Laatste nieuws