Nieuws

Frans Koornberg krijgt bij VVOG afscheidswedstrijd

VVOG-keeper Frans Koornberg stopt met voetbal en de Elburger (36) krijgt op vrijdag 1 juni een afscheidswedstrijd aangeboden.
De wedstrijd begint om 20.00 uur en duurt waarschijnlijk twee keer dertig minuten. VVOG speelt tegen een ‘mystery team’, samengesteld door initiatiefnemer Arjan Leichtenberg, de keeperstrainer van VVOG. ,,Het zijn allemaal voetballers die makkelijk negentig minuten kunnen spelen en de moeite waard zijn om voor te komen kijken’’, meldt teambegeleider Goossen Luytjes, die de organisatie op zich neemt. De kantine wordt na afloop opengesteld voor een hapje en een drankje. De toegang is gratis.

Koornberg keepte in zijn 20-jarige carrière voor Elburger SC (drie periodes), Cambuur Leeuwarden, Dovo, Berkum, Be Quick’28, WHC en VVOG.

Laatste nieuws