Nieuws

‘Rijden Zonder Invloed’ komt naar SC Elburg

ELBURG – Het team van ‘Rijden Zonder Invloed’ komt op 26 mei naar Elburg om zowel voetballers als supporters van SC Elburg bewust te maken van de gevaren van alcohol- en drugsgebruik in het verkeer.

Het campagneteam is 26 mei van 14.00 tot 17.30 uur aanwezig bij SC Elburg. Tijdens dit bezoek zal het BOB-team bezoekers aanspreken en worden zij uitgenodigd voor de BOB-quiz. Deze quiz staat in het teken van BOB sport en is bedoeld om kennis over de negatieve gevolgen van rijden onder invloed over te brengen. Na deelname wordt er een presentje uitgedeeld.

RIJDEN ZONDER INVLOED 
Het campagneteam van ‘Rijden Zonder Invloed’ organiseert in Overijssel en Gelderland allerlei activiteiten op locaties, zoals bij festivals en evenementen, (rij)scholen, sportclubs en langs de weg bij politiecontroles. Alles draait daarbij om het zelf beleven en ervaren. Zo is de kans het grootst dat jongeren en ouderen zelf tot de conclusie komen dat rijden onder invloed geen goed idee is. Op de website www.rijdenzonderinvloed.nl is meer informatie te vinden.

Laatste nieuws