Nieuws

Elburger Sportclub kampioen !

Door een 3-1 overwinning in de laatste (thuis)wedstrijd van het seizoen op het bezoekende Hattem is Elburger Sportclub kampioen geworden en speelt volgend seizoen in de 2e klasse.
Door een doelpunt van Wim de Vries (zijn 175ste competitietreffer) kwam de thuisclub voor rust op een 1-0 voorsprong. Nadat enkele minuten na de hervatting de gelijkmaker op advies van de assistent-grensrechter werd geannuleerd leek Marco de Vries halverwege de tweede helft zijn ploeg in veilige haven te schieten. Hattem was geenszins van plan de overwinning cadeau te geven en toen Lawrence van der Bend de aansluitingstreffer op zijn naam bracht kregen de Elburgers het nog even Spaans benauwd. De betere kansen waren hierna zelfs voor de bezoekers, maar mede dankzij een uitstekende doelman Marijn van der Gaag hield de neo-kampioen zich staande.
In de slotseconden van de extra tijd was de ontlading bij de spelers en supporters gigantisch toen de ingevallen Bert-Jan Kragt een fantastische solo met een heerlijke treffer afrondde.
(Later meer.)

Laatste nieuws