Nieuws

Klapstuk laatste wedstrijd ESC JO9-2

Gisteren stond de laatste wedstrijd voor de competitie op het programma voor JO9-2. De wedstrijd vond plaats in en tegen SV Epe JO9-2. We gingen met een compleet team deze kant op en waren zeer gemotiveerd. De volgende jongens mochten het vandaag gaan doen: Cas Wolff, Wessel Balk, Jesse Bruijnes, Ruben Zoet, Xander van Dam, Dennie Marting, Daan Broekhuizen, Stijn Westerink, Björn Groen. We begonnen heel erg goed en waren echt veruit de betere team en het spel was echt mooi om te zien. Als trainer is het altijd mooi om te zien hoe alle spelers zich ontwikkeld hebben gedurende het seizoen. Maar nu over de wedstrijd, hier kunnen we eigenlijk heel kort over zijn, want er werd heel makkelijk en dik gewonnen van Epe. De uitslag werd: 3-12 door doelpunten van: “Björn Groen 5x, Stijn Westerink 3x, Daan Broekhuizen 3x en Jesse Bruijnes 2x. Speciale vermelding zijn de 4 assists van onze topkeeper Cas Wolff die ook nog 20 minuten als veldspeler mocht spelen vandaag. Vanaf de winterstop hebben we nu 8x gewonnen, 2x verloren, Doelsaldo van: 69 voor en 28 tegen. Het veldspel werd steeds beter. Individueel hebben alle spelers winst geboekt op allerlei verschillende vlakken. Dus kortom, als trainer kan ik alleen maar dik tevreden zijn over alle spelers en hoop ik, dat ze enorm veel plezier hebben gehad. Tot slot wil ik alle ouders enorm bedanken voor hun ondersteuning en gemotiveerde houding ten opzichte van hun kind en het team. Jullie waren er iedere week er bijna allemaal steeds bij, wat natuurlijk de jongens extra motiveert.

Zaterdagmiddag was er het toetje voor de spelers, want ze mochten met het kampioensteam van Elburg het veld op. Want ze gingen met de spelers van ESC 1 het veld betreden en mochten met de plaatselijke helden ook nog eens op de foto. Dat het kampioenschap ook nog eens behaald werd, kwam als de bekende kers op de taart, maar de spelers van ESC JO9-2 hebben enorm genoten. Hiervoor onze hartelijke dank en uiteraard de felicitaties voor alle spelers en begeleiding van het 1ste van ESC.

Laatste nieuws