Nieuws

Verzorger William Hofman gaat ESC verlaten

Na negen jaar verzorger/masseur te zijn geweest van het 2e elftal van de Elburger SC, heeft William besloten dat het tijd wordt voor een volgende stap in zijn carrière als verzorger. Ook al zijn er nog een paar wedstrijden te gaan vanwege nacompetitie, het einde nadert.

Hij heeft bij vv Oene zijn nieuwe onderkomen gevonden, en zal daar de leiding krijgen over de gehele verzorging binnen de club.

Hij zal het 1e elftal gaan begeleiden en tevens de hersteltrainingen gaan verzorgen.

William heeft bij de Elburgersportclub in de loop der jaren veel spelers behandeld, en stond ook regelmatig achter de bar om even bij te springen als het nodig was.

Hij heeft mooie jaren gehad bij ESC en vindt het best jammer om te vertrekken maar had ambities om verzorger te worden bij een eerste team, misschien zien we hem in de toekomst nog weer terug bij de Elburger voetbalclub.

Namens  ESC wensen we William succes bij vv Oene.

 

Hieronder nog een bedankje van zijn maatje Jimmy.

Beste William

Het is ruim negen jaar geleden dat jij als een onbekende “Doornspieker” bij ESC binnen kwam. Voor zover ik mij dat nog kan herinneren , liep jij mee bij het toenmalige en al geruime tijd ter ziele gegane dames team. Als een soort van manusje van alles stond jij dat team bij, daar waar nodig was.

Was het in het begin dat jij daar ook de waterzak met een spons hanteerde, al rap wist jij dat er meer in je zat en dat jij ook meer wilde, dan alleen het bevochtigen van geblesseerde “meiden”

In die periode kwam jij bij iedere blessure, of wat voor behandeling een speelster ook nodig had met hun mee de massagekamer in.

Langzaam maar zeker maakte jij je zelf toen het tapen en bandageren eigen, maar dat was voor jou niet genoeg. En daar begon eigenlijk voor jouw de passie voor het van masseur-verzorger……..

Na geruime tijd in de “keuken” te hebben meegekeken en de nodige kneepjes van het vak te hebben aangeleerd, en opgestoken heb je de moed opgepakt en ben jij  de opleiding Sportmassage- verzorger gaan volgen en met goed gevolg heb je die doorlopen.

Inmiddels heb jij je zelf ruim bewezen als zeer bekwaam en gewaardeerde persoon binnen ESC. Wie is er in de afgelopen jaren niet door jou behandeld, verzorgd of te woord gestaan. Te veel om op te noemen en nog dagelijks weet van jong tot oud, man of vrouw, jou te vinden, als het om een behandeling gaat.

Leergierig zoals je van begin af aan al was, zo is het nog steeds. Weinig dingen zijn jou op dit gebied te veel en ook heb jij je bekwaamd in meerdere behandeltechnieken.

Maar niet alleen als vakman ben jij bekend en aanwezig bij Esc.  Ook je humor, inzet als vrijwilliger, team spirit en niet op de  laatste plaats, jouw collegialiteit en team player worden zeer gewaardeerd.

Ik moet je dan ook eerlijk zeggen, dit ga ik zeker aan jou missen. Ook voor de vereniging is het vertrek van jou een behoorlijk aderlating.

Jij gaat Esc na dit seizoen verruilen voor VV Oene, daar maak jij je opwachting om als masseur bij het eerste team aan de slag te gaan. Maar jij zal William niet zijn, als jij ook de overige leden die een behandeling nodig hebben, te behandelen zoals jij dat hier al die jaren hebt gedaan.

Ik geloof best dat het in het begin van het zelfstandig moeten werken, dit op sommige momenten even zweten wordt, maar William wees daar niet bang voor. Jouw vakmanschap en creativiteit slaan jou daar door heen. Mocht het toch zo zijn dat er een moment is dat je raad nodig hebt, je weet mij te vinden

William, nogmaals, ik en wij allen gaan jou missen, maar wij wensen jou heel veel succes toe bij je nieuwe club.

En wie weet zien wij jou t.z.t. weer terug bij Esc.

Jongen het gaat je goed.

Bedankt voor hele fijne samenwerking in de afgelopen jaren en hou je haaks.

Fijne en sportieve massagegroet,

Jimmy

Laatste nieuws