Nieuws

ESC 5 sluit seizoen af op de tweede plek

Na het verlies tegen ’s Heerenbroek en de kampioenschapsdroom die in rook opging, speelden de mannen van ESC 5 nog twee wedstrijden om des keizers baard. De eerste was op woensdagavond in tegen Reaal Dronten 3. Na een gezapig zomeravondpotje gaf het scorebord 5-3 voor de Elburgers aan.
De laatste wedstrijd werd in Elburg onder tropische omstandigheden gespeeld tegen de vrienden van WVF. Voor aanvang van de wedstrijd werd de trouwe clubscheids Mario Bijsterveld als blijk van dank in het zonnetje gezet door ESC 5. Mario; heel veel dank voor alle keren dat je ons geploeter en getrap in goede banen hebt weten te leiden. Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. In een fantasie opstelling met o.a. Danny Karius op de goal en vaste keeper Rick ‘ik weet niet waar ik moet lopen man’ van Loo in de spits werd er met 3-3 gelijkgespeeld. Goals werden gescoord door Laurens, Danny en Rick.
Pas na het behaalde kampioenschap van ESC 1 (gefeliciteerd namens ons jullie grootste fans jongens!) kon het feest pas goed beginnen. Onder het genot van menig tarwesmoothie werd het feest tot in de late uurtjes in de kantine en De Haas voortgezet. Aalt bracht één van onze lijfliederen ‘Kali’ weer ten gehore, Danny schreeuwde zijn stem weer eens schor, Frans wilde zijn nieuwe Poar Neemn polo niet aan, Gerard at gretig zijn laatste gehaktbal van dit seizoen, Opa en Cees lieten zien het dansen niet verleerd te zijn, de gebroeders Keijzer hadden wel hele snelle planga’s op en zo zijn er nog wel een paar verhalen te vertellen over deze historische dag voor de club.
Maar goed, aan alles komt een eind en zo ook aan dit seizoen. Alleen het traditionele teamweekend in Eindhoven rest ons nog. We kunnen terugkijken op een prachtig seizoen met veel hoogtepunten en enkele mindere momenten. De liefde voor het spelletje zit echter zo diep bij ons dat we ook volgend seizoen weer die machtige blauw witte kleuren hopen te dragen. Tot volgend seizoen!

Laatste nieuws