Nieuws

Samenloop voor Hoop

Op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni wordt op ons sportpark de Samenloop voor Hoop gehouden. Als club zijn we dan gastheer van dit evenement. Maar zou het niet mooi zijn dat we als club ook aan dit evenement meedoen? Als bestuur vinden wij eigenlijk van wel.
Vandaar dat wij het initiatief genomen hebben om een team van ELburger SC voor dit evenement aan te melden.
De bedoeling is dat we 24 uur lang lopen voor het goede doel: de strijd tegen kanker.
Ieder van ons binnen de club heeft daar direct of indirect binnen familie, vriendenkring of in de buurt wel mee te maken. We voelen ons vaak dan machteloos. Mooi is het dan om via deze loop toch iets te doen. Daarom roepen we alle leden en aanverwanten van Elburger SC op je op te geven voor het TEAM ESC.
Wat is precies de bedoeling? Je loopt minimaal een uur mee tegen een inleg van €10,=. Langer lopen mag en meer inleggen natuurlijk ook. Als nu tenminste 50 mensen zich hiervoor opgeven dan hebben we ons streefbedrag €500,= al gehaald. Bovendien lopen we dan elk uur met minimaal twee personen wat ook wel net zo gezellig is. Het geld mag jezelf betalen of via sponsoring ophalen.
Zaterdag is er op de familiedag een lijst aanwezig waarop je kan intekenen. Hierop kun je je naam bij je tijd van voorkeur plaatsen.
We streven er naar om de klok rond vol te lopen. Geef je op en teken in!Voor meer informatie over het evenement kun je naar
https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/gelderland/elburg/
Namens het bestuur,
Gert van Norel

Laatste nieuws