Nieuws

Klabangs! Poar Neem’n trakteert ESC 5 op nieuwe polo’s

Wat hebben Poar neem’n en ESC 5 met elkaar gemeen? Ze kunnen niet alleen beide machtig zuup’n. Maar er is meer. Een poar is 2. En dit getal is al 5 jaar een bekend getal voor ESC 5. Laat ESC 5 nou net de eeuwige nummer 2 van de 6de klasse zijn.

Maar! Ze zijn al jarenlang kampioen van de derde helft. Dit fenomeen bleef niet onopgemerkt bij manager John van Poar Neem’n. Omdat ESC 5 zo goed is in een poar neem’n, heeft hij besloten om dit team polo’s en poartybrillen te geven. Leiders Rick van Loo en Martijn van Putten hebben als blijk van dank en waardering namens het team een presentje gegeven. ESC 5 is erg blij met de polo’s en kan nu eindelijk fatsoenlijk over straat.

John gaf naast de polo’s ook nog opbeurende woorden voor het behalen van wederom de tweede plek. ‘Probleem’n? Poar neem’n!’, aldus John!

Laatste nieuws