Nieuws

Trainers ESC 1 en ESC 2 ondertekenen contract

Afgelopen maand hebben Patrick Posthuma en Evert Duin hun contract voor het seizoen 2018-2019 getekend.

Reeds in december 2017 was het mondeling akkoord tussen ESC en Patrick al beklonken maar door allerlei beslommeringen liet de ondertekening nog even op zich wachten. De afgelopen periode was voor Patrick enigszins bijzonder want het kampioenschap in de 3e klasse C zou of naar zijn huidige club Swift’64 gaan, of naar zijn nieuwe club ESC. De uitkomst is natuurlijk bekend. Afgelopen zaterdag ging Swift’64 in de nacompetititie onterecht onderuit tegen Quick’20 en blijft daardoor ook volgend seizoen in de 3e klasse voetballen. Echter als promovendus hebben zij een puike prestatie geleverd. Voor Patrick wacht een mooie uitdaging in Elburg. Door de promotie kan hij volgend seizoen met zijn team vol aan de bak in de 2e klasse.

Evert gaat volgend seizoen wederom proberen een gooi te doen naar de titel in reserve 3e klasse. Afgelopen seizoen werd afgesloten op een mooie 2e plek welke recht gaf op nacompetitie. Afgelopen zaterdag werd hierin gewonnen van Teuge 2 maar afgelopen dinsdagavond werd er helaas verloren van Berkum 3. Het bestuur is uitermate tevreden over Evert en hoopt dat de goede resultaten en ontwikkelingen een mooie opmaat worden voor aankomend seizoen.

Namens bestuur Elburger SC,
Harrald Kroeze

Laatste nieuws