Nieuws

Vandaag, sponsortoernooi bij ESC

ELBURG –  Vandaag, zaterdag 9 juni, begint om 12:30 op het Burgemeester Bode Sportpark, de aftrap van het altijd gezellige sponsortoernooi van de Elburger SC. Er wordt gestreden om de Aalt Petersen Schaal en voor de jeugd zijn er enkele activiteiten zoals een springkussen en een Pannakooi.

Er wordt gespeeld onder vrolijke muzikale noten en tegen half 4 wordt de barbecue van Partycentrum de Haas ontstoken, waar overheerlijke broodjes hamburgers en ballen gehakt te verkrijgen zijn.

Om half 5 wordt de finale gespeeld en na afloop is er het Rad van Avontuur. Dit jaar is de opbrengst bestemd voor de Kinderloop van SamenLoop voor Hoop, welk evenement op 30 juni eveneens op het Burgemeester Bode Sportpark plaats vind. De Elburger SC zorgt dat de inzet verdubbeld wordt en hoopt zo een mooi bedrag bij elkaar te sparen voor de strijd tegen kanker.

Er zijn mooie prijzen te verdienen, oa door kledingbonnen twv € 75,-, een fraaie bureaustoel, Secrid portemonnees, hairstyling producten, snack bonnen, visbonnen, vis en nog veel meer.

Elburger SC dankt de volgende ondernemers, die belangeloos prijzen beschikbaar hebben gesteld: De Bruidstuin, Oud Holland, De Elburger, KGS Diamond, Jil kappers en jil’s Barbershop, Vishandel en palingrokerij van Triest, vishandel Petersen en de wereldwinkel.

Kortom, het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op het gezellige voetbalveld bij ESC, waar ook na afloop DJ Miquel voor de muzikale omlijsting zal zorgen.

Bron: Bottercourant

Laatste nieuws