Nieuws

Cafe De Haven winaar sponsortoernooi

Even leek het er op dat Frix Cross Fysiotherapie voor de tweede achtereenvolgende maal winnaar zou worden van het j.l. zaterdag gehouden sponsortoernooi van Elburger Sportclub. Na de reguliere speeltijd stond er in de finale tegen Café De Haven een gelijke 1-1 eindstand op de borden, maar laatst genoemde team nam de beslissende strafschoppen beter. Vol trots mochten zij dan ook de Aalt Petersen wisselschaal in ontvangst nemen. Op de derde plaats eindigde het team van KGS Diamond International.
Toernooileider en organisator van het eerste uur Evert Ruijter Jzn. kan terugzien op een geslaagd toernooi waaraan door 16 bedrijven/verengingen werd deelgenomen en al weer voor de achtste maal op de kalender stond.
Na afloop reikte Marius Boersma de prijzen uit, waarbij naast de Aalt Peterschaal voor de nummer 1, de eerste vier ploegen ook een fraaie beker kregen aangeboden.
Naast een dankwoord aan de vrijwilligers werden de scheidsrechters en verzorgers nog even bij naam genoemd. Freek Witter, Anton Sjerp, Marius Boersma, Jarno Schoonhoven, Mario Bijsterveld, Aart Veldhuizen, Herman Ponstein, Fadel Jawad, Harry Petersen en Remon van Schoonhoven zorgden er voor dat de wedstrijden in uitstekende banen werden geleid. William Hofman en Jim Roessler behoefden als masseurs/verzorgers verder nauwelijks in actie te komen, wat wel kenmerkend was voor het sportieve karakter van dit toernooi.
Aan het eind van de middag werden loten verkocht en kon men zijn of haar geluk beproeven met het traditionele en altijd spannende Rad van Avontuur. De opbrengst hiervan, € 1040,-. komt geheel ten goede aan SamenLoop voor Hoop.
Hierna bleef het gezelschap nog enige tijd gezellig bijeen en kon men zich tegoed doen aan de o.a. heerlijke saté’s, broodjes hamburger/gehakt van café-rest. De Haas.
DJ Miquel zorgde daarbij voor de muzikale omlijsting.

Laatste nieuws