Nieuws

TOP seizoen JO8-4

Lachende gezichtjes en vooral plezier is waar het om gaat bij de jeugdige talenten. De jongens moeten elke zaterdag met een goed gevoel naar huis ondanks een dikke nederlaag of overwinning maar als je die ene penalty scoort na het einde van de wedstrijd is de uitslag alweer vergeten. Wij als ouders willen vooral de leiders/trainers Koen Bulten en Peter Vierhuis bedanken voor hun inzet en toewijding. Elke week stonden zij er weer. Kou, regen of een hittegolf ze stonden er en zaterdags tijdens de wedstrijd alles in goede banen leiden. BEDANKT!! Volgend seizoen zullen Toby Tollenaar, Mees Pleiter en Sem van Dorp doorstromen naar de JO9 deze jongens wensen we veel succes. As zaterdag hebben we nog 1 toernooi in Biddinghuizen en daarna een welverdiende zomerstop.

De foto’s zeggen alles wat de jongens er van vonden afgelopen seizoen….

Laatste nieuws