Nieuws

Sponsor uitgelicht: Visscher Assurantiën BV

In dit artikel gaan wij het hebben over een sponsor die al jaren betrokken is bij ESC. Is het niet op het veld, dan is het wel binnen de club. Gerrit Visscher (oud-eerste speler / lid sponsorcommissie), Danny Rorije (bestuurslid) en Marwin Visscher (ESC 1) zijn bekende gezichten binnen de voetbalvereniging. Wij hebben het over niemand minder dan Visscher Assurantiën BV van eigenaren Gerrit Visscher en Erwin Vos!

Hét adres voor financiële zaken
Visscher Assurantiën BV geeft goed advies voor verzekeringen en hypotheek. Zij behartigen de belangen op het gebied van verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten. Een juiste inventarisatie is het begin van een goed advies. De onafhankelijkheid van deze instellingen staat bij Visscher Assurantiën BV voorop. Daarom kunnen zij iedereen adviseren welke financiële instelling voor hen het aantrekkelijkste productaanbod heeft.

Leden van ESC kunnen ook terecht voor een financiering bij aankoop van een woning. Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe project De Dijkjes. Voor vragen over dit nieuwe project kunt u gerust op de koffie komen bij Visscher.

Dit kantoor heeft gecertificeerde hypotheekadviseurs die werken volgens de regels van Stichting Erkend Hypotheekadviseurs. Om tot goed onafhankelijk advies te komen, wordt er gebruik gemaakt van het onafhankelijk Woonpakket van Efdece. Ook zijn zij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening(KiFiD).

Welke voordelen hebben klanten van Visscher Assurantiën BV?
Bij Visscher Assurantiën BV kunt u van meerdere voordelen profiteren, namelijk:

• Persoonlijk advies op maat.
• Een snelle en adequate schadeafwikkeling.
• Het zoekwerk naar de juiste producten wordt uit handen genomen.
• Voor klanten wordt alle tijd genomen om tot een goed advies te komen.

U bent bij Visscher Assurantiën BV op het juiste adres voor al uw verzekeringen, hypotheken en overige financiële zaken. Voor vragen over verzekeringen en hypotheken kunt u zonder afspraak binnen lopen.

Bezoekadres
Klaverplein 10
8081 DN Elburg
Tel. 0525 – 680 680
www.visscherassurantien.nl

Redacteur: Ruben Bos

Laatste nieuws