Nieuws

Wandelvoetbal

Op initiatief van Gerrit Zoet, oud keeper van ons eerste elftal, wordt er ook bij Elburger SC gestart met wandelvoetbal. Op de website van de KNVB heet dit ‘walking football’ maar het wordt ook wel 60+ voetbal genoemd. Belangrijkste verschil met het gewone voetbal is dat er uitsluitend gewandeld mag worden. Alle andere aspecten van het mooie spel blijven: spelinzicht, techniek, tactiek, sportiviteit, lichamelijke beweging en natuurlijk de onderlinge lol. Alle reden, vooral voor oud voetballers, om eens te komen kijken en het uit te proberen.
Op woensdag 5 september gaan we beginnen om 10.00u op ons sportpark. Eerste even kennismaken en begroeten met een bakkie koffie, daarna warming-up, training en partijspel.
Voor informatie en opgave kun je contact opnemen met Gerrit Zoet: 0644311940 of mailen zoetgerrit@gmail.com
Gewoon doen!

Laatste nieuws