Nieuws

ESC 2 Toernooi

Hoi Allen

Gister heeft Esc 2 een toernooi gespeeld In Hattem op het complex van Hattoheim

daar waren allemaal ploegen van het 2 de elftal maar ook door afzeggingen kwam er 3de elftallen bij

dit toernooi doen ze nu voor de 3de keer, afgelopen jaar was HHC Hardenberg kampioen geworden van dat toernooi

we gingen ons inschrijven en kregen de loting voor onze voeten 20 min per wedstrijd Olympia’28 was onze 1ste tegenstander we mochten aftrappen op veld 3 we waren 10 min onder weg toen we een beetje de grip op de wedstrijd kregen en Robin de bal kreeg en de actie aan ging en verwoestend uithaalde bijna in de kruising 1-0 voor de elburger sport club we ging de wedstrijd rustig uit spelen toen de scheidsrechter had afgefloten waren heel erg blij.

De 2 wedstrijd moesten we tegen Hattomheim 2 dat was een iets pittige wedstrijd waar wel voor moesten knokken om niet te verliezen we bleven vechten en geconcentreerd tot dat René de bal kreeg en met een rolletje met zijn puntje van zijn schoen de bal in het net te weten te creëren echt klasse gevoetbald door de boys 20 min waren verstreken de scheidsrechter floot af en we waren nog blijer.

De 3de wedstrijd was onze tegenstander HHC de kampioen van vorig jaar we gingen ons voorbereiden om naar deze wedstrijd toe te beleven een hele sterke ploeg vooral die nummer 9 die toch verrassend de eerste 10 min ging vlaggen en dat resulteerde voor ons in de 9 de min een bal op Robin die bal kreeg en de bal in de goal schoot 1-0 op de de teller kort daarna kreeg René de bal iets over eigen helft de keeper stond te ver voor de goal dat had René uiteraard gezien en bedacht zich niet en haalde uit en de baal ging met een schitterende boogbal de goal in 2-0 een ongekende score toen ging HHC toch maar wisselen de nummer 9 ging het veld in met nog 8 min te spelen
3 min voor tijd kreeg die nummer 9 van HHC toch de bal en scoorde de 2-1 t was nog even billen knijpen maar thomas had nog een super redding die onze ploeg de overwinning binnen haalde 3de overwinning voor de Elburger sport club.

4de wedstrijd moesten we tegen Venray uit Limburg snelle ploeg kwamen ook best vlot op 1-0 achter de toen kort daarna gingen de kopjes van esc omhoog en kregen het geloof dat hier wel wat te halen viel en dat viel positief uit 1-1 op het score bord van Robin die onvergetelijk was weer 4 min voor het einde kreeg Sven de bal en ging het 16 meter gebied binnen en haalde uit 1-2 en ook de overwinning voor ons binnenhaalde

de laatste wedstrijd in de poule was tegen Sv Urk die wedstrijd speelde we even met een andere keeper Max omdat Thomas even de beentjes wou laten rusten dat heeft daadwerkelijk goed uitgepakt niet in deze wedstrijd maar wel in de volgende wedstrijd de wedstrijd tegen Urk ging verloren met 3-0 gauw vergeten maar toch ging ESC 2 naar de halve finale tegen Berkum 2 de wedstrijd om en weer best wel wat kansjes maar de wedstrijd bleef 0-0 en daarom gingen we strafschoppen nemen we kennen dit nog terug van thuis tegen Teuge dat we sterk zijn met penalty’s.

esc mocht beginnen met de penalty serie bij een tussenstand aan strafschoppen 4-4 allemaal raak mocht Sander Visch de 5 penalty nemen voor de elburg en die ging ook raak

de 5 penalty voor Berkum kwam er en thomas stond op de doelijn hij bleef geconcentreerd en die man nam de aanloop en schoot naast tot een mega blijdschap van de Boys uit Elburg gingen wij naar de finale van dit mega mooie toernooi wat wij nooit meer zullen vergeten en ook in het bijzonder William Hofman die gister zijn laatste wedstrijden heeft meegemaakt bij de Elburger sport club gingen met het team de Finale spelen tegen SDC’12 uit Denekamp we waren 10 min onder weg nog 0-0 5 min voor einde kreeg SDC een vrije trap die goed werd weggewerkt uit de 16 meter gebied en toen toch kregen hun de bal weer en de bal kwam voor en daar was de 1-0 voor de mannen uit Denekamp en ook de eindstand was 1-0 Esc 2 Kan mega goed terug kijken op een schitterend toernooi wat we hier hebben neergezet

maar ook een super seizoen hebben gemaakt 2e plaats in de competitie en daarbij ook de laatste periode heeft gepakt voor nacompetitie

ik wil de Boys bedanken voor de mega knappe prestatie van de afgelopen wedstrijden van het seizoen
Ook William en Frank en Nico super bedankt voor de prachtige samen werking

Trainer Evert Duin waar ik al 7 jaar mee samen werk ook super bedankt wat jij de mannen dit seizoen heb mee gebracht en wat we nog meer mee gaan maken het nieuwe seizoen waar ik ook weer me beentje bij zal dragen als Leider en Grensrechter samen met Simo en Nico

Gr Gerrald Nagelhout

Laatste nieuws