Nieuws

Aankondiging: Finale ESC 5 – SMIT

Finale ESC 5 tegen SMIT in Zomeravondtoernooi WHC

Vanavond staat bij WHC de finale van het zomeravondtoernooi op het programma. ESC 5 en SMIT (Oosterwolde) nemen het in de finale tegen elkaar op. WHC 3 en WHC 5 spelen tegen elkaar in de strijd om de 3e/4e plek.

ESC 5 wist zich op het nippertje te plaatsen voor de halve finale. De ploeg uit Elburg moest haar laatste poule wedstrijd winnen van WHC 3 en dat leek bij een 4 – 1 achterstand een kansloze missie. ESC 5 rechtte echter haar rug en boog de ruime achterstand om naar een 4 – 5 zege. In de halve finale rekende ESC 5 af met WHC 5. Nadat ESC 5 voor de rust een 3 – 1 voorsprong had genomen, werd in de 2e helft de zege over de streep getrokken. Het werd nog even spannend toen WHC 5 vlak voor tijd terug kwam tot 3 – 2, maar de zege kwam niet meer in gevaar.

SMIT kende weinig problemen om zich te plaatsen voor de halve finale. In de slotfase van haar laatste poulewedstrijd werd nog wel de poulewinst uit handen gegeven, waardoor SMIT het in de halve finale het op moest nemen tegen WHC 3. SMIT kende een prima start en liep al snel uit naar een 3 – 0 voorsprong. Een bijzonder eigendoelpunt zorgde voor een 3 – 1 ruststand, waarna WHC 3 in de 2e helft de achterstand ongedaan maakte. SMIT was hierna weer bij de les en liep vervolgens uit naar een 6 – 3 zege.

De aftrap van de finale vind vanavond plaats om 19:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Niek Ruiter. De wedstrijd om de 3e en 4e plek begin eveneens om 19:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Jan-Willem van Essen.

Komt allen om de ploeg onder de bezielende leiding van Rick van Loo en Martijn van Putten naar een prijs te schreeuwen! #NopyroNoparty

Laatste nieuws