Nieuws

Afscheid van spelers en trainer

Op donderdagavond 21 juni 2018  namen maar liefst 6 selectiespelers en de hoofdtrainer afscheid van het eerste elftal van de Elburger Sport Club. Voorafgaand aan het afscheid speelde het eerste elftal een wedstrijd tegen respectievelijk vrienden/familie en een volledig team van VSCO. In de eerste helft was het aan vrienden en familie om tegenstand te bieden. Het eerste elftal bleek te sterk waardoor de eerste helft met 4-0 werd afgesloten in het voordeel van het eerste elftal van ESC. In de tweede helft mocht VSCO het proberen, maar tevergeefs. Met 2-0 in het voordeel van de Elburgers werd het tweede bedrijf afgesloten. Tijdens de tweede helft kregen Marijn van der Gaag, Bert-Jan Kragt, Mitchell Kalverda en Wim de Vries een publiekswissel. De geblesseerden Marwin Visscher en Raoul Jessurun konden helaas niet meedoen aan de wedstrijd. Na de wedstrijd werden de 6 spelers en hoofdtrainer Remon van Schoonhoven toegesproken in de kantine door voorzitter Gert van Norel.

Marijn van der Gaag neemt afscheid i.v.m. een geplande wereldreis, Mitchel Kalverda gaat bij zijn vrienden spelen in ESC 5 en Raoul Jessurun doet het rustiger aan vanwege zij tweede blessure in korte tijd. Wim de Vries sluit zijn succesvolle periode af bij ESC om zich aan te sluiten bij een vriendenteam bij VSCO. Alleen Marwin Visscher en Bert-Jan Kragt gaan de uitdaging aan door een stapje hogerop te gaan voetballen. Zij zullen aankomend seizoen schitteren in Elburger SC 3. Marwin Visscher zal echter eerst onder het mes moeten i.v.m. een opgelopen knieblessure. Hoofdtrainer Remon van Schoonhoven gaat na zijn 3 jarige aanstelling bij ESC als trainer aan de slag bij Go Ahead Kampen 2. Wij wensen een ieder succes in de verdere verloop van hun carrière.

Hieronder de link met alle foto’s met dank aan Harry ten Hove.

Afscheidswedstrijd spelers ESC 1

 

Laatste nieuws