Nieuws

Mooie prijzen te winnen bij de marktkraam van ESCJO-15-1

Team ESCJO15-1 dankt alle donateurs van de Samenloop voor Hoop. Binnen een korte tijd is al bijna EUR 1.200,00 opgehaald voor het KWF. Doneren kan nog steeds. Tijdens de Samenloop vrijdag 29/6 en zaterdag 30/6 van 16.00 uur tot 16.00 uur kan het team uitgedaagd worden in de Pannakooi in een 4 tegen 4 wedstrijd. Lukt voetballen niet dan kan er een potje gedart worden of er kan een gokje gewaagd worden bij de blinde poule. Er zijn vele leuke kraampjes met allerlei artikelen waarvan de opbrengst terecht komt bij het KWF. ESC heeft een kraam met veel prijzen te winnen w.o. officiële voetbalshirtjes, Derbystar ballen, verzorgingssets, taarten, kinderpakketten, boodschappenpakketten, cadeaubonnen en nog 100 andere prijzen. Iedereen is tijdens de 24 uurs loop van harte welkom om de kraampjes te bezoeken! Iedere steun in welkom!
Graag tot ziens bij ESC, samen maken we ons sterk voor de strijd tegen kanker.
Met sportieve voetbalgroet,
Team ESC JO15-1

Laatste nieuws