Nieuws

Samenloop voor Hoop

De Samenloop voor Hoop het afgelopen weekeinde op ons sportpark is een doorslaand succes geworden. Een perfecte organisatie, prachtige omstandigheden,heel veel enthousiaste mensen en een schitterend eindresultaat. Onze club heeft zich hierbij van zijn beste kant laten zien: een mooie accommodatie en tientallen vrijwilligers die gedreven en betrokken zich meer dan 100% inzetten.
Als bestuur zijn we trots op en dankbaar voor al deze inzet: de kantinemedewerkers, organisatieassistenten, de prachtige actie van JO-15 en de teambijdrage van ESC-5 en andere deelnemers aan de Samenloop. In één woord: hartverwarmend. Mooi om te zien dat we naast voetbalvereniging ook dit zijn : een club midden in de samenleving en dienstbaar áán de samenleving. Een prachtige afsluiting van het seizoen.
We wensen iedereen een welverdiende en prettige vakantie.

Laatste nieuws