Nieuws

JO-15 vertegenwoordigt ESC bij de Samenloop voor Hoop

Afgelopen weekend hebben de spelers van Jo-15 24 uur meegelopen bij de Samenloop voor Hoop. Enkele weken terug kwam 1 speler met het idee om hieraan mee te doen omdat zijn moeder kanker had gehad maar gelukkig nu weer schoon is. Dit geweldige initiatief werd door de spelers en begeleiding omarmd en ouders raakten ook enthousiast. Plannen kwamen op tafel, er werden spelletjes bedacht om zoveel mogelijk geld op te kunnen halen, de marktkraam werd gevuld met prijsjes, gesigneerde voetbalshirtjes van betaalde clubs werden geregeld, het kon niet. Veel clubmensen gaven spontaan een donatie.
24 uur lang werd er gebuffeld en gelopen op dit indrukwekkend evenement. Zaterdagmiddag sloeg de vermoeidheid maar niemand haakte af en de jongens bleven doorgaan. Uiteindelijk werd er bijna 4000 euro opgehaald door deze kanjers, gesteund door alles ouders, in bijzonder natuurlijk Ria en de drijvende krachten leider Henk en de trainers Cees en Noraly.
Dit was een geweldige prestatie van iedereen. Het was bekend dat dit een “mooie” groep was maar dit werd tijdens de Samenloop voor Hoop nogmaals bevestigd. Grote klasse jongens en natuurlijk een “dikke chapeau” voor de ouders en begeleiding.

Laatste nieuws