Nieuws

Esc 5 opent met een thuis wedstrijd

Kan Mitchell Kalverda zijn grote presentatie tijdens het teamweekend waarmaken dit seizoen? Kan Rob laten zien dat hij een betere back is dan zijn broer? Heeft Ruben de olie ververst van zijn brommer? Neemt Albert zijn scheldkanon mee naar het nieuwe seizoen? Zien we Frans nog wel op de velden nu hij binnenkort gaat trouwen? Gaat de Stephan schitteren nu hij weer fit is van zijn kruisband blessure? Hoe vaak krijgt Erik-Jan kramp? Krijgt geert-kees eindelijk eens een verdiende gele kaart met al zijn schwalbe? En zo kunnen de leiders Martijn en Rick nog wel door gaan met belangrijke vragen stellen tijdens het maken van de doelstelling van aankomend seizoen.
Het vijfde gaat dit seizoen met een grote selectie beginnen aan een lange reis verdeeld over 22competitie wedstrijden en een handjevol beker wedstrijden. Deze reis brengt ons langs bekende ploegen van afgelopen seizoen maar ook langs nieuwe ploegen waaronder een verre uit wedstrijd naar Apeldoorn. Feit blijft dat deze groep, net als vorig seizoen, in de 6e klasse gaat acteren.
De supporters hebben hoop, en vooral honger in die titel. Laten we hopen dat de selectie deze trouwe groep niet gaat teleurstellen en elke week vol voor de winst zal gaan.
Zaterdag mogen we eindelijk weer! We beginnen met een bekerwedstrijd tegen unicum7. Wat we weten van deze tegenstander? Niks!
Wat we wel weten is dat we om 14:30 zullen aftrappen op een van de prachtige kunstgrasvelden van het even zo prachtige burgemeester bode sportpark.
Hopelijk zien we u dan!

Shirtsponsor: Schilderbedrijf Keijzer
Presentatie shirt: poar neem’n
Inloopshirt: veron administratie

Laatste nieuws