Nieuws

JO8-1 goed uit de startblokken!

Nieuw seizoen, nieuwe kansen. Zaterdag 1 september stond de eerste wedstrijd op het programma voor JO8-1. Het team is bijna helemaal hetzelfde als dat van vorig seizoen. Er zijn twee nieuwe talenten bijgekomen en dat zijn Matz en Noëlle. Vol goede moed werd er om 10.00 uur afgetrapt tegen BAS in Biddinghuizen. En dat was zeker niet de laatste aftrap van deze wedstrijd. De doelpunten vlogen de toeschouwers om de oren. Na het eerste fluitsignaal lag de bal er na 2 minuten al in. Jesse maakte zijn eerste doelpunt van vandaag. Dit doelpunt was het startsein voor een ware voetbalshow!

Er was bijna geen tijd om koffie te halen want er werd veel gescoord….erg veel. Na 20 minuten stond er al een stand van 1-8 op het scorebord. Daar bleef het niet bij. Ook na de rust werd er lustig op los gescoord. Dit resulteerde in een einduitslag van maar liefst 4-16! Een mooie start van een nieuw seizoen.

Laatste nieuws