Nieuws

Eerste wedstrijd voor j09-3

Eerste wedstrijd van het jaar van j09-3

Zaterdag was het eindelijk weer zo ver de eerste wedstrijd tegen whc. Na de vakantie was het eindelijk weer tijd om te voetballen. Om 8 uur werden de jongens en meiden verwacht en kregen ze hun nieuwe tenue met sponsering. Met de nieuwe tenues aan gingen ze naar het veld. Met Toby en Dex als nieuwe spelers waren ze helemaal klaar voor de wedstrijd. De wedstrijd begon rustig en je kon zien dat het weer even wennen was. De score werd geopend door Dylano. Dat was de eerste van de 21 die er werden gescoord. Het was niet te merken dat ze vakantie hadden gehad en ook niet dat er 2 nieuwe spelers bij zijn gekomen. Toby en Dex heel veel plezier bij de j09-3. Nu op naar de volgende wedstrijd. De eindstand was 21-0.
Kyano 10
Elin 7
Dex 2
Dylano 1
En een eigen doelpunt van Whc.

Laatste nieuws