Nieuws

Specifieke Techniektraining voor onder de 8 en 9 jarigen

Hallo jongens en meisjes

Elburger Sport Club start op woensdag 5 september a.s. met een specifieke techniek training voor jongens en meisjes van onze O8 en O9 teams. Dit staat los van de voetbalschool en is een extra training voor onze jongste spelers tussen de 6 en 9 jaar.
Deze specifieke techniek training is gebaseerd op de “Wiel Coerver” methode. De trainingen zijn afgestemd op de wensen, behoeften en niveau van onze jongste spelers. Plezier staat bij onze trainingen voorop en alle inzet wordt beloond.
Uiteraard kunnen jullie je nu al opgeven, dit kan via de mail bij Henk van den Hoorn technischezaken@elburgersc.nl of bij de eerste training op 5 september a.s..
Het kan zijn dat we, bij heel veel aanmeldingen, de groepen gaan opdelen en dan bij zowel O8 en O9 in 4 groepen gaan werken. De deelnemers krijgen dan 1x in de twee weken een specifieke techniek training. Het is voor ons van groot belang om je zo snel mogelijk op te geven zodat wij de groepen kunnen gaan indelen.
Jullie trainers zijn Chris Kroon en Henk van den Hoorn
Locatie: Sportpark Elburger Sport Club,
veld 1 en de trainingen duren een uur
Tijd: O8 aanvang 14.00 uur
O9 aanvang 15.00 uur

Groet, Chris en Henk

De reguliere voetbalschool voor nieuwe leden zal op zaterdagmorgen gewoon blijven bestaan!

Laatste nieuws