Nieuws

Sponsorcommissie zoekt hulp!

Sponsorinkomsten zijn naast contributies en kantineopbrengsten een belangrijke inkomstenbron voor de vereniging. Als lid van de sponsorcommissie ben je de verbindende schakel tussen de verschillende nieuwe en/of bestaande sponsoren en ESC. Dankzij deze aanvullende fondsen kunnen we contributies betaalbaar houden en onze doelstellingen op zowel sportief als sociaal gebied realiseren.

We zijn op zoek naar een commercieel iemand die enthousiast en bereid is om actief sponsoren te werven binnen het uitstralingsgebied van de vereniging. Heb je creatieve ideeën op het gebied van sportsponsoring (voor de sponsor, maar natuurlijk ook voor ESC)? Dan zijn we uiteraard erg benieuwd en luisteren we graag!

Je kunt zelf bepalen op welke momenten je contact met de sponsoren onderhoudt. De sponsorcommissie komt gemiddeld 1 keer per 6-8 weken bij elkaar om de voortgang te bespreken en de werkzaamheden met elkaar te verdelen.

Ben jij bereid om ESC te helpen of heb je vragen? Neem dan contact op met Danny Rorije (sponsorcommissie@elburgersc.nl)

Laatste nieuws