Nieuws

Elburger Sportclub op bezoek bij Nunspeet

Voor de tweede wedstrijd in de strijd om de KNVB-districtsbeker, in de poule-fase, gaat Elburger Sportclub a.s. zaterdag op bezoek bij 1e klasser v.v. Nunspeet. In een grijs verleden vochten de twee rivalen van weleer vaak diverse boeiende duels met elkaar uit. De laatste keer was dat in het seizoen 2000-2001 in de 1e klasse. Nadien speelde Nunspeet altijd enkele klassen hoger.
De blauw-gelen, die afgelopen seizoen in de competitie op de negende plaats eindigden, wonnen vorige week hun eerste bekerduel van zondag 2e klasser WSV uit Apeldoorn met 3-0. Elburger Sportclub verloor op haar beurt met 4-2 van AZC; eveneens uitkomend in de 2e klasse (zondag).
De wedstrijd op sportpark “de Wiltsangh” begint om 14.45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Gerbert Stegeman.

Laatste nieuws